Opkøb af Pokemon-kort

Skrevet af:

Selvom man næsten skulle tro det, så opkøber jeg ikke kun møbler, keramikvaser og andre ting til indretningen af hjemmet. Jeg er for nyligt blevet ramt af nostalgien, da jeg rodede rundt på mine forældres loft og fandt min højtelskede Pokemon samling fra da, jeg var barn. Og nu er der ingen vej tilbage for mig. Jeg må bare eje flere! Derfor må du hellere end gerne sende mig en besked, give mig et kald eller skrive mig en mail, hvis du ligger inde med kort som disse. Der findes mange forskellige slags pokemonkort i forskellige størrelser og farver. Derfor har jeg nedenfor her fundet nogle billeder som eksempler på, hvordan sådanne pokemonkort ser ud.

Jeg opkøber pokemon kort

Bagsiden på kortene:

Men! Skulle du være i tvivl, om de kort, du står med i hånden, egentligt er et pokemonkort, så kontakt mig endelig og jeg kan i stedet hjælpe med at vurdere.